Logo
Çfarë është Bonusi i Humbjes?

Çfarë është Bonusi i Humbjes?

Bonusi i humbjes është një lloj promovimi i ofruar nga platformat e basteve dhe kazinove në internet. Ky bonus i lejon një përdoruesi të rifitojë shumën që ka humbur me një normë të caktuar gjatë një periudhe të caktuar kohore. Zakonisht, bonuse të tilla synojnë të rrisin moralin e përdoruesit dhe t'i inkurajojnë ata të kalojnë më shumë kohë në platformë. Megjithatë, bonuset e humbjeve u nënshtrohen kushteve dhe kushteve të caktuara, ashtu si llojet e tjera të bonuseve.

Llojet e bonusit të humbjes

  1. Bonusi i humbjes me normë fikse: Ky është një lloj bonusi ku përdoruesit do të marrin një përqindje fikse të shumës që kanë humbur.
  2. Bonusi Gradual i Humbjes: Është një lloj bonusi ku norma e ripagimit ndryshon në varësi të madhësisë së humbjes.
  3. Bonusi special i humbjes për disa lojëra: Bonuset e humbjes që janë të vlefshme vetëm për lojëra ose ngjarje të caktuara.

Përparësitë

  1. Reduktimi i rrezikut: Bonuset e humbjes mund të ndihmojnë në reduktimin e rrezikut financiar të përdoruesve duke kompensuar disa nga humbjet.
  2. Besnikëria e Lojtarit: Bonuset e largimit mund të inkurajojnë përdoruesit të kalojnë më shumë kohë në platformë dhe të qëndrojnë besnikë.
  3. Më shumë mundësi lojrash: Falë bonuseve të humbjes, përdoruesit mund të kenë mundësinë të luajnë më shumë lojëra ose të bastojnë.

Rreziqet dhe disavantazhet

  1. Kushtet e humbur: Bonuset e humbjes në përgjithësi i nënshtrohen kushteve të caktuara të bastit. Me fjalë të tjera, mund të jetë e nevojshme të vini bast një shumë të caktuar për të tërhequr bonusin ose për ta përdorur atë në lojëra të tjera.
  2. Kufijtë maksimalë dhe minimalë: Bonuset e humbjes zakonisht kanë kufij maksimal dhe minimal.
  3. Afati kohor: Mund të jetë e nevojshme të merren masa brenda një periudhe të caktuar kohore për të përdorur bonuset e humbjes.
faqe demo e basteve rrjedhja e avionit faqe bastesh për shitje Mënyra më e sigurt për të tërhequr para nga faqja e basteve A funksionojnë strategjitë e basteve? Kam humbur bastet live Site bastesh për bonus kodi qr aris bast gëzim gëzim bast bast avolon shiko tv me garanci bet live Çfarë lloj faqeje është ets bet? bast europe bonus pashagaming identifikimi aktual i lunabet